Nagy Réka sminktetoválás logo

Szolgáltatások

sminktetovalas

A Sminktetoválásról

A sminktetoválás egy olyan személyreszabott szépészeti kezelés, ami harmóniát teremt a női arcon, évekig kiemelve az előnyeit, szépségét a vendég igényeire szabva. Határozott célom, hogy az általam készített sminktetoválást büszkén viselhesd. A természetességet és eleganciát ötvözöm munkáimban, éppen ezért kiemelt figyelmet fordítok a továbbképzésekre és folyamatos fejlődésre.

Szemöldök tetoválás

Egy szépen formázott és finoman ívelt szemöldök rendkívül nagy változást tud hozni a mindennapi megjelenésünkben. Nevezhetjük az arcunk „koronájának” is. Az enyhén megemelt ív fiatalosabb külsőt kölcsönöz viselőjének. Manapság több fajta technika létezik, mellyel természetes hatású szemöldököket tudunk késziteni. A technika kiválasztása konzultációs időpontjaimon történik, ahol a Vendég igényei mellett figyelembe veszem az arc egyedi adottságait és a bőr állapotát is. Minden Vendégnél személyreszabott vastagságot, színt, formát és technikát kell alkalmazni a lehető legtermészetesebb és leginkább az archoz illő szemöldök eléréséhez. Különböző technikákkal különböző eredményt érhetünk el:

Microblading – szálas technika

Ezzel az eljárással lehet imitálni a szemöldökszőrzetet, az általam behúzott szálak a saját szemöldökszőr növekedési irányához vannak igazítva. Ha szereted az igazán „láthatatlan’’ és visszafogott hatású szemöldöktetoválásokat akkor ezt a technikát Neked találták ki! Tartóssága nagyjából 1 év, de ez Vendégenként változik, az anyagcsere folyamatok, bőrtípus és UV kitettség is erősen befolyásolja.

SOFT POWDER – PÚDERES TECHNIKA

Ez a technika a természetes és a sminkelt hatás között van. A púderes technikán belül is van lágyabb vagy éppen erősebb hatású sminktetoválás. Ha szereted kiemelni a szemöldököd nap, mint nap porral vagy szemöldökceruzával, akkor ez a technika való Neked! Lágy satír, amellyel finom, púderes hatást keltünk, minden napszakban ugyanolyan szépen sminkelt benyomást ad. Tartóssága nagyjából 1-1,5 év, de ez Vendégenként változik, az anyagcsere folyamatok, bőrtípus és UV kitettség is erősen befolyásolja.

Hibrid technika – szálas és púderes kombinációja

Ennél a technikánál a kézi szálas és professzionális gépi púderes technikát vegyítjük, aminek köszönhetően egy hiperrealisztikus hatást tudunk elérni. Ha nem szereted, hogy a szemöldököd eleje púderes hatású, akkor tökéletes választás, hiszen itt a szemöldök szálazással indul és fokozatosan válik púderessé, ahogy a saját szemöldökszőrzet is megkívánja azt. Tartóssága nagyjából 1-1,5 év, de ez Vendégenként változik, az anyagcsere folyamatok, bőrtípus és UV kitettség is erősen befolyásolja.

Szemhéjtetoválás

A szemhéjtetoválások esetében is több lehetőségünk van a folyamatos fejlődésnek hála. A szinte alig észrevehető, finom szempillasűrítéstől kezdve a tusvonalon és kontúros technikán át egészen a látványosabb, sminkeltebb füstös/púderes hatásig. Tökéletes választás ha kissé ritkább a szempillád, vagy ha szeretnéd kiemelni szemed színét, optikailag nagyítani szemeidet vagy csak szeretnéd dögösebbé varázsolni tekinteted.:) Tartóssága nagyjából 1,5-2 év, de ez Vendégenként változik, az anyagcsere folyamatok, bőrtípus és UV kitettség is erősen befolyásolja.

Ajaktetoválás

Természetességre törekedve, személyre szabottan, a bőrhöz és egyéni igényekhez igazítva készítem el az ajaktetoválást, természetesen minden részletet a Vendéggel megbeszélve. Van aki a nude-osabb színeket kedveli, van aki a rózsaszínesebb, puncsosabb, kissé élénkebb színeket részesíti előnyben, minden esetben a Vendég stílusában valósul meg a pigmentáció. A sminktetoválást minden esetben egy precíz és pontos formatervezés és színválasztás előzi meg. A pixeles hatásnak hála a végeredmény a természetes szájszínnel összemosódva egy nagyon szép, légies ajak kinézetet ad viselőjének. Ha szeretnél egyenletesebb, teltebb, tökéletesebb színteltséget, kifejezőbb ajkakat akkor ezt Neked találták ki! Az ajak meghatározó része arcunknak, vonzóvá varázsolva viselőjét, elbűvöli környezetét. Határozatlan, kicsit elmosódott ajakszélek korrigálására is kiváló megoldást nyújt. Tartóssága nagyjából 2 év, de ez Vendégenként változik, az anyagcsere folyamatok, bőrtípus és UV kitettség is erősen befolyásolja.

Díjmentes konzultáció

Minden sminktetoválást megelőzően tartok egy 30 perces díjmentes konzultációt, ahol átbeszélhetjük az elképzelésed, készítek egy formatervet Neked, majd saját telefonoddal lefotózom a végeredményt, hogy másnap is vissza tudd nézni, vagy akár megmutathasd párodnak, barátaidnak.:)

After Care krém

A sminktetoválás végeztével mindenkinek adok egy speciális, gyógyulást elősegítő krémet otthoni használatra, amely segíti bőröd regenerálódását és a pigment bőrben maradását.

Sminktetoválás menete

1. Vendégnyilatkozat kitöltése – a nyilatkozat által tájékozódom az esetleges allergiákról, érzékenységekről, betegségekről, illetve a nyilatkozat fog tartalmazni minden olyan információt, amit fontos tudni a sminktetoválással kapcsolatban.


2. Formatervezés – a sminktetoválást egy közös formatervezés előzi meg a kívánságaid, stílusod és a konzultáción megbeszéltek alapján.


3. Színválasztás – a tökéletes szín kiválasztása legalább annyira fontos, mint a forma pontos megtervezése. A szín kiválasztását rengeteg tényező befolyásolja, többek között az eredeti hajszín, szemöldökszőr színe, szemszín, sminkelési szokások, stb. A tökéletes árnyalatot közösen, átbeszélve választjuk ki.


4. Sminktetoválás elkészítése.


5. Otthoni ápolással kapcsolatos tudnivalók ismertetése.


*A PIGMENTEK EGÉSZSÉGRE KÁROS ANYAGOKAT NEM TARTALMAZNAK!